Σχετικά με εμάς

Το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) είναι μια νέα προσπάθεια στην Ηλεία και στον χώρο του αθλήματος της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο. 

Δημιουργήθηκε από ανθρώπους που είναι στο χώρο για αρκετά χρόνια, είτε σαν αθλητές, είτε σαν στελέχη αγώνων, αλλά και από νέους φίλους του αθλήματος οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν στην διάδοσή του, όπως και στην εικόνα που παρουσιάζει η μοτοσυκλέτα στην κοινωνία μας.

Ήδη με το ξεκίνημα του συλλόγου, αριθμούμε περίπου 50 μέλη εκ των οποίων τα 35 είναι ιδρυτικά και έχουν ενταχθεί στο σωματείο μας μέλη και αθλητές οι οποίοι ασχολούνται με το άθλημα του Jet Ski.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητών μας ασχολείται με το ευρύτερα διαδεδομένο στην περιοχή μας άθλημα του MotoCross, έχοντας όμως στη δύναμή μας αθλητές από τον χώρο της ταχύτητας και δη έναν Πανελλήνιο Πρωταθλητή. 

Έδρα μας η πρωτεύουσα του νομού μας, ο Πύργος και απευθυνόμαστε σε όλους τους αθλητές και φίλους της μοτοσυκλέτας σε όλο τον νομό και όχι μόνο που επιθυμούν να συνδράμουν στην επίτευξη των σκοπών του σωματείου. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει για την εκπλήρωση των σκοπών του σωματείου καθώς και σε οποιαδήποτε ιδέα σχετική με το πνεύμα και τους σκοπούς του. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας . Η βοήθεια όλων είναι καλοδεχούμενη και απαραίτητη.

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: Ροφιά 2, Πύργος και στα τηλέφωνα 26210 32697 & 6972039080.